Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
O reţetă simplă ...aproape banală dar care pentru multă lume este un deliciu .
1. Cartofii se fierb în coajă. În timp ce cartofii şi ouăle fierb (6 din cele 7) se unge vasul din sticlă termorezistentă cu unt şi se tapetează cu pesmet.
2. Smântâna sau iaurtul se amestecă cu un ou crud şi se sărează bine .
3. Cartofii tăiaţi rondele, la fel şi ouăle se aşează în straturi succesive.Peste ultimul strat presărăm caşcavalul ras, smântână şi pesmet.
4. Punem vasul la cuptor la foc mic până obţinem acea crustă aurie.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult